Rüzgarın çocuklarına DTO’dan ödül

İskenderun Yelken Kulübünün sporcuları, Didim’de düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu(TYF) Türkiye Şampiyonası’ndan dereceyle döndü. Milli takım seçme kriteri olan şampiyonada iki ikincilik ve bir beşincilik elde eden sporcular, kente döner dönmez İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni ziyaret ederek, başarılarını yönetim kurulu ile paylaştı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener ve yönetim kurulu, İskenderun’un adını Türkiye’de duyuran sporcuları tebrik ederek, başarılarından dolayı sporculara ödüllerini dağıttı.

Optimist sınıfında 58 kulüpten 412 sporcu, Laser sınıfında ise 51 kulüpten 159 sporcunun katıldığı şampiyonaya Laser 4.7 sınıfında 2, Optimist sınıfında 4, Optimist Junıor sınıfında 8 sporcu ile katıldıklarını söyleyen İskenderun Yelken Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal “Çocuklarımızın yelken sporu ile uğraşması, başarılı olmaları bizleri gururlandırıyor. Onların çalışkanlığı, azmi ve hırslarından dolayı teşekkür ediyorum. Milli takım seçme kriteri olan Türkiye şampiyonası yelken yarışlarını önemli dereceler alarak bitirmiş olmamızdan dolayı mutluyuz. Şampiyonada sporcularımızdan Elmas Gül Koca Kızlar Optimist Türkiye 2’cisi, Nurettin Mert Sütlü Optimist Genel Türkiye 5’cisi, Firdevs Yeğin 2006 yılı özel ödülü Kızlar optimist Türkiye 2 olarak başarı elde etti. Ayrıca 21 Ağustos, 6 Eylül tarihlerinde Güney Kıbrıs ta düzenlenecek olan Optimist dünya şampiyonasına sporcumuz Elmas Gül Koca’nın seçilmiş olması bizleri gururlandırmıştır. Yeni sezonda takım olarak daha büyük başarılara imza atacağımız umut ediyoruz” dedi.

“Her zaman yanınızdayız”

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetimi Kurulu Başkanı Kemal Kutlu “Başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ederiz. Bizleri çok gururlandırdınız. Türkiye’de İskenderun’umuzun adını duyuyorsunuz. Bizler her daim sizler yanınızda olacağız. Başarılarınızın devamını dilerim” diye konuştu.

Bir cevap yazın