MHP’nin kadın neferleri, zafer yazmaya kararlı

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, MHP’li kadınlarla sahada yürüttüğü mücadeleyi 27. Dönem Milletvekilliği için Hatay Aday Listesi’nin açıklanmasının ardından hızlandırdı. Göreve başladığı günden itibaren ekibi ile birlikte başarılı çalışmalara imza atarak İskenderun’u adım adım gezen Kaya, 24 Haziran seçimlerine kadar çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya ve kadınların zaferini yazmaya oldukça kararlı.

“Söz sırası bizde”

MHP Hatay Milletvekili Aday Listesi’ni değerlendiren Kaya, “Listeden anlaşılıyor ki; genel merkezimiz Hatay ve İskenderun için gereken neyse yapmış durumda. Şimdi sıra bizde, söz milletimizde… Miletimize ve Hatay’ımıza hayırlı – uğurlu olsun” dedi.

 “Kadınlara cesaret vereceğiz”

“Partili partisiz demeden her kadının elini tutup, yüreğine gireceğiz” diyen Kaya, İskenderun Adayı İbrahim Gül, ilçe teşkilatı ve partililerle birlikte çalışarak, Hatay’ı bu yıl mecliste temsil eden MHP’li milletvekili sayısını arttıracaklarını söyledi.

İskenderun’daki siyasi yelpazede daha çok kadının yer alması için kadın profilini sahaya taşıdıklarının da altını çizen MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, “MHP Kadın Kolları Teşkilatımız, her alanda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP gibi erkek egemen bir partide, kadın profilini kabul ettirerek, çalışmalarımızı İskenderun’un her yerinde gezilmedik mahalle, sokak bırakmadan yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, ev ziyaretlerimiz, hasta ziyaretlerimiz, özel günlerde sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız ziyaretlerle 24 Haziran seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Amacımız; kadınlarımızın sesini, sosyal alanda olduğu kadar siyasi alanda da duyurmak ve tüm kadınlarımıza cesaret vermek. MHP Kadın Kolları olarak, seçim kararı alınmadan çalışmalarımıza başlamıştık. Seçim kararı alındıktan sonra da aynı hız ve inançla yolumuza devam ediyoruz. Bulunduğumuz konumda sadece MHP’li kadınları değil tüm İskenderunlu kadınları temsil eden bir profil çizerek 24 Haziran seçimlerine hazırlanıyoruz. Açıklanan MHP Hatay Milletvekili Aday listesinde Hatay’ı, İskenderun’u ve bölgeyi iyi tanıyan adaylarımızla birlikte çıktığımız bu yolda güzel işler yapacağımıza ve en az iki milletvekili çıkaracağımıza inancımız tamdır” dedi.

Bir cevap yazın