Maganda kurşunu teğet geçti!

İskenderun’da gündüz vakti bir iş yerine silahla ateş açılması sonucu bir kişi hafif şekilde yaralanırken, işyerleri ve park halinde duran araçlarda da maddi hasar meydana geldi. Rastgele 6-7 el ateş açılan olayda can kaybının yaşanmaması ise sevindirdi.

Edinilen bilgilere olay, 5 Temmuz Caddesi üzerinde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen ve kask taktıkları belirtilen motosikletli iki kişi bir iş yerine, silahla ateş açarken, hedef alınan işyerinden de silahla karşılık verildi. Açılan ateş sonucunda dükkanın camına ve çevrede park halinde bulunan araçların camlarına mermiler isabet etti.

Silahla peş peşe 6-7 el mermi sıkılması sonucunda Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan özel bir bankanın da giriş kapısına isabet eden mermiden sıçrayan cam parçaları içerideki bir müşteriyi hafif şekilde yaraladı. Olay yerine çağrılan ambulans ile ayakta tedavisi yapılan ismini vermek istemeyen kişi, acil ekiplerinin müdahalesinin ardından arabasına binerek olay yerinden uzaklaştı.

 

Şehit Pamir ve 5 Temmuz Caddeleri üzerinde bir anda korku dolu anların yaşanmasına neden olayda, ateş açan motosikletli iki kişi olay yerinden hızla uzaklaşırken, olay yerine çok sayıda polis intikal etti. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Bir cevap yazın