İskelede ilk iftar bereketi

Huzur ve hoşgörü kenti İskenderun’da, binlerce kişi Ramazan Ayı’nın manevi hazzını iskeledeki ilk iftar sofrasında protokolle birlikte paylaştı.

Geleneksel hale getirilen ve yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeklerinin ilkini Tosyalı Ailesi üstlenirken, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, belediye meclis üyeleri vatandaşlarla birlikte ilk iftar sofrasında buluşmanın ve birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Duaların okunduğu iftar yemeğinde Kaymakam Recep Soytürk ile Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı’nın vatandaşlarla yakından ilgilenmesi de dikkatlerden kaçmadı.

“İftar sofrasının maneviyatı çok farklı”

İskeledeki iftar sofralarının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Her gün yaklaşık bin 500 kişiye iftar verilecek olan sofrada Ramazan Ayı’nın maneviyatını beraber yaşamak için halkımızla birlikteyiz. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Bu mübarek ayın İslam alemine, devletimize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” derken, Tosyalı Ailesi başta olmak üzere iftar sofrasına katkı sunacak olan bütün işadamlarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın