Bu mezuniyet gecesi ‘TEK’ geçilir

İskenderun’da ve bölgede son yılların en çok tercih edilen okulları arasında yerini alan TEK Kampus Okulları’nda 8. sınıf ile 12. sınıf öğrencileri muhteşem bir törenle mezun oldu.

İskenderun Yelken Kulübü’nde renkli ve heyecanlı görüntülere sahne olan törende, farklı müzikler ve dans gösterileriyle sahneye çıkan öğrenciler diplomalarını danışman öğretmenlerinden alarak, mezun olmanın hem heyecanını, hem de mutluluğunu yaşadı.

Mezuniyet töreninde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, kendilerini yepyeni bir hayatın ve aydınlık bir geleceğin beklediğini söyleyen TEK Kampus Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç, mezun olan öğrencilere eğitim hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.

Tunç, daha sonra ortaokul birincisi Ayşe Sude Yanık ile lise birincisi Ali Bayar’a başarı plaketlerini takdim etti.  Okul birincileri olan öğrenciler de yaptıkları konuşmalarda kendilerine emek veren anne ve babalarına, öğretmenlerine ve okul yönetimine teşekkür etti.

Mezun olan öğrenciler onuncu yıl marşı ile birlikte keplerini havaya attıktan sonra, birbirlerine sarılarak birbirlerinin mezuniyetlerini kutladı.

Bir cevap yazın