Belen seçime hazır

Belen’de 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin huzur ve güven toplantısı yapıldı.

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın başkanlığında düzenlenen ve seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler ile güvenlik ve asayişe dair Jandarma ve Emniyet görevlilerince izlenecek yasal esasların masaya yatırıldığı toplantıya Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Salih Aygün, Emniyet Amir V. Mehmet Karcı, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Önder, CHP İlçe Başkan V. Erol Kozkıran, MHP İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halit Comart ve İyi Parti İlçe Başkanı İzzet Sarp katıldı.

İssume Mahallesi’nde bulunan Orman İşletme Şefliği’ne ait toplantı salonunda gerçekleşen toplantı Komiser Yardımcısı Ahmet Taşdemir tarafından, seçim takvimi çerçevesinde uyulması gerekli usul ve esaslara ilişkin hazırlanan bilgilendirme sunumu ile başladı. Katılımcıların sorularının alınması ve cevaplandırılması ile katılımcılar tarafından Belen’de seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılması esaslarına ilişkin alınan kararı içerir zaptın imzalanmasıyla tamamlanan toplantı, Kaymakam Abdulaziz Aydın’ın yaptığı genel değerlendirmeyle tamamlandı.

 

Bir cevap yazın