Öğrenciler, velileriyle okulları için kenetlendi

İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermes, yağış sebebiyle okul bahçesinde oluşan yağmur suyuna rağmen yoğun ilgi gördü.

Tüm geliri okulun eksiklerinin giderilmesi ve ihtiyaçların karşılanması amacıyla kullanılacak olan kermeste, öğretmen, öğrenci ve veli dayanışmasının en güzel örneği sergilendi.  Sosyal sorumluluk projesi kapsamında veliler ve öğrencilerin okula katkı sunmak amacıyla kendi elleriyle yaptıkları birbirinden farklı lezzetlerin satışa sunulduğu kermeste, tüm ürünler kısa sürede tüketildi.

İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu Müdürü İbrahim Seçkin, okula katkı sunmak için girişimde bulunan herkese teşekkür ederek, “Okul aile birliğimize, okulumuza katkı sunmak amacıyla düzenledikleri kermes ve sosyal etkinlik programı dolayısıyla, velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Günümüzde okul, aile ve öğrenci büyük bir bütünlük teşkil etmektedir. İskenderun’un önde gelen okullarından olan Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu, bizleri yakınlaştırmak ve kaynaştırmak amacıyla gerçekleştirdiği sosyal etkinliklere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Biz okul, aile ve öğrenci arasındaki dayanışmayı sağlamak, pekiştirmek ve şu doğal ortamı sağlamak için elimizden geleni yapmaktayız. Saygılı, düşünen, yorum yapan, Atatürk’ün yolundan giden ve Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlına öğrenci yetiştirmenin gururu içerisindeyiz. Amacımız; ümit çiçeklerini yetiştirmek, bilgiyle donatıp, uluçınar yapmanın ve onlara kainatın mührünün vurulmasını sağlamaktır” dedi.

 

 

 

 

Bir cevap yazın