Belen’in marifetli kadınlarına kaymakam desteği

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Halk Eğitim Merkezi ile İskenderun İŞKUR Müdürlüğü’nün imzaladığı protokolle Kıcı Mahallesi’nde açılan meslek edindirme kurslarını ziyaret ederek, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini inceledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Akça, Kıcı Mahalle Muhtarı Ahmet Soysal ile birlikte Kadın Dış Giysi Dikimi, Şiş Örücülüğü ve Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama ile kırkyama kurslarındaki marifetli kadınlarla buluşan Kaymakam Aydın, yoğun bir sevgi seli ile karşılaştığı kursiyerlerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

İlçe genelinde 185 kursiyerin katıldığı kursların hızla devam ettiğini söyleyen Kaymakam Aydın, “Halk Eğitim Merkezimiz ve İŞKUR ortaklığı ile ilçemizde açılan toplam 9 kursumuz bulunuyor. Kıcı Mahallemizde kadınlara yönelik olarak faaliyet gösteren kursta 23, ilçe genelinde ise 185 kursiyerimiz kurs süresi boyunca meslek öğrenerek, kendilerini geliştirme ve aile bütçelerine katkıda bulunma fırsatı elde etti” derken, kursların açılması ve koordinasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Bir cevap yazın