İTSO, safını belli etti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. TOBB’a, Oda’lara ve ülke ekonomisine kattıklarından dolayı Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerini sunan İTSO yönetimi, TOBB Genel Seçimi’nde de kendisini destekleyeceklerini açıkça deklare etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ziyaretten ve desteklerinden dolayı İTSO yönetimine teşekkür ederken, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

“Şanslıyız”

Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ülke ekonomisine değer kattığını söyleyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İTSO’da yaklaşık 19 yıldır meclis üyeliği, yönetim kurulu üyeliği ve son 5 yıldır da yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyorum. Yeni dönemde de başkanlık görevini yürüteceğim. Hatay’da ekonomik olarak Suriye’deki mültecilerin, getirdiği bir yük var. Bu da İskenderun ekonomisinin olumsuz etkilenmesine sebep oldu. Şu an İskenderun’daki durum, Türkiye’den çok farklı değil aslında. Esnafımızın, sanayicilerimizin, tüccarlarımızın ciddi ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını ifade edebilirim. Ama bu sıkıntıların geçici olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda da TSO olarak bizim müşterek ihtiyaçlarımızı karşılaması noktasında onlarla birlikte hayata geçirmeyi düşündüğümüz birçok projemiz var. Rifat Bey’in ülke ekonomisine kattığı değer herkes tarafından biliniyor. Oda’ların itibarını arttıran bir başkanımız olduğu için şanslıyız. Biz de kuruluş amaçlarına yönelik buradan aldığımız talimatlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İnşallah başkanımız TOBB’un Birlik Başkanı olarak görevine devam edecek. Biz sonuna kadar kendisinin yanındayız” dedi.

Bir cevap yazın