Bu şenlik hayat boyu sürer!

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme projesi kapsamında; Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Geçici Eğitim Merkezleri’nde açılan kurslarda hazırlanan eserler, Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayı’nda düzenlenen açılış töreniyle sergilendi.

????????????????????????????????????

Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ile kursiyerlerin katıldığı tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, yaptığı açılış konuşmasında serginin, kurum ve kuruluşlar tarafından yıl içerisinde yapılan faaliyetlerin sonuçlarının ve kursiyerlerin öğrendiklerinin gözler önüne serileceğini belirtirken, öğrenme şenliğinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Belen Belediye Başkanı Vurucu ve konuklarla stantları ziyaret ederek,  kursiyerlerden uygulamalı bilgiler alan Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın da, kurslara katılanların bilgi ve becerileri ile kendilerine olan özgüvenlerinin artırdığına vurgu yaparak, öğrenmenin hayat boyu devam eden bir olgu olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın