Bakkal amcalar başkanlık makamında

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, yeni yönetimi ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e i-adeyi ziyarette bulundu. Bakkal amcaların en büyük sorunları olan AVM’ler ve market zincirlerinin de gündeme geldiği ziyarette, Mustafa Çöloğlu, Başkan Seyfi Dingil’in de bu konudaki tavrını çok önemsediklerini söyledi.

Bakkallar ve Bayiler Odası olarak esnafın sıkıntılarını çözmek için çalıştıklarını belirten Başkan Mustafa Çöloğlu, “İskenderun Belediye Başkanı olarak, sizlerin her zaman yerel esnafın yanında olduğunu biliyoruz. Market zincirleri ve AVM’ler konusunda tavrınızı çok önemsiyoruz. Bizler oda başkanları olarak, esnafımızın sıkıntılarının giderilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Sizlerin her konuda bizlere destek vereceğinizi biliyoruz. Sizlere bu açıdan çok teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “Esnaflarımız ekonominin can damarını teşkil etmektedirler. İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odamızda kentimizde önemli görevler yapıyor. Odalarımızla katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde sürekli iletişim halindeyiz. Esnaflarımızın sorunlarını, sıkıntılarını çözme noktasında elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Sorunlarımızın çözümü için uyumlu çalışmaya ve sorunlarımızın takipçisi olamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın