Seyfi Dingil, halkı ve esnafı dinledi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halk günü dışında vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelmek için gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerini bu kez Çay Mahallesi’ne yaptı. Burada vatandaşların ve esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Seyfi Dingil,  daha sonra taksi duraklarını ziyaret ederek şoför esnafının sesine kulak verdi.

Halk ve esnaf buluşmalarının hizmetlerine yön verdiğini anlatan Başkan Seyfi Dingil, “Değişen ve gelişen İskenderun’da halkımızın refahı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yoğun çalışma temposu içerisinde esnafımıza ve vatandaşlarımıza yaptığımız ziyaretlerle nefes alıyoruz. Dostlarla birlikte olmak bizlere iyi geliyor. Hem istişarede bulunuyoruz, hem de varsa sıkıntıları dinliyoruz. Bu sohbetlerde bize sunulan fikirleri değerlendirip, kentimizi daha da güzelleştiriyoruz. ‘Halkın içinde belediyecilik’ anlayışımızla İskenderun’a en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz” dedi.

“Mesleğin zorluklarını biliyoruz”

Taksi şoförlerinin, dürüstlük ve kaliteli hizmet anlayışıyla görevlerini yerine getirdiğine dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Her zaman beraber olduğumuz taksici kardeşlerimizin yaptığı işlerin zorluğunu ve önemini biliyoruz. Gece gündüz demeden halkımıza hizmet eden, ekmeklerinin peşinde koşan esnaflarsınız. İskenderun Belediyesi olarak taksici esnaflarımıza elimizden ne geliyorsa her türlü desteğe açığız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın