Sancaktepe’ye hazır mısınız?

2’inci Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk ipini göğüslemeye hazırlanan Hatayspor, son üç haftaya 2 puan önde girerken, Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Sancaktepespor maçı için son hazırlıklarını yapıyor. Antakya Atatürk Stadı’nda Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan karşılaşma öncesi takıma moral ziyaretleri sürüyor.

Atilla Karaoğlan, Nurettin Taşkesen ve Arif Dilmeç hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma için Hatay’ın her yerinden taraftarların Antakya’ya akın edeceği öğrenildi. Mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan futbolcular, “Bu maçı mutlaka kazanacağız” sözü verdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, sezon başından itibaren takıma verdiği destekle şampiyonluk fitilini ateşledi. Hatayspor’a, maddi ve manevi olarak tam destek veren Başkan Savaş, Hatay’ın her alanda şampiyonlukları hak eden bir şehir olduğuna dikkat çekerek, “Bütün taraftarlarımızı Sancaktepe maçına bekliyoruz” çağrısı yaptı.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut da mutlak şampiyonluğa kenetlendiklerini belirterek, zorlu İnegölspor virajını hak ederek geçen futbolcularını bir kez daha kutladı. Sezonun son üç maçının da final havasında geçeceğini söyleyen Palut, “Futbolcularıma güveniyorum. Yönetim ve taraftarlarımızın tam desteği ve özellikle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Lütfü Savaş’ın mükemmel desteği şampiyonluğu getirecektir. Hataylılar, bunu fazlasıyla hak ediyor” dedi.

Hatayspor’un Kalan Maçları
Hatayspor – Sancaktepe
Amed Sportif – Hatayspor
Hatayspor – Afjet Afyonspor

Menemen Belediyespor’un Kalan Maçları
Bucaspor – Menemen Belediyespor
Etimesgut Belediyespor – Menemen Belediyespor
Menemen Belediyespor – Eyüpspor

Afjet Afyonspor Kalan Maçları
Afjet Afyonspor – Kastamonu 1966
Afjet Afyonspor – Keçiörengücüspor
Hatayspor – Afjet Afyonspor

 

 

 

Bir cevap yazın