Minik ellerden, büyük yetenekler

İskenderun Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları öğrencileri, İskenderun Down Cafe’de down sendromlu çocuklar yararına kermes ve resim sergisi açtı.

Düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, KADEM İl Başkanı Selma Tunç ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Hatay yöresine ait yemek ve tatlı çeşitlerinin yanısıra, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu’nda eğitim gören minik ellerin eğitmenleri nezaretinde yaptıkları birbirinden farklı el becerisi ürünlerinin yer aldığı kermes, Down Sendromlu çocuklar ve vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selma Türkoğlu, öğrencilerinin kendi el becerileri ve yetenekleriyle hazırladıkları kermesin gelirinin Down Sendromlu çocuklara aktarılacağını söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile eşi Feray Dingil, Down sendromlu çocuklar yararına düzenlenen kermeste sergilenen hünerli miniklerin eserlerini yakından inceleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Oldukça yoğun ilgi gören kermes ve sergide ayrıca satranç turnuvası düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu turnuvada başarılı olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

 

Bir cevap yazın