Kırıkhan’da ‘Oda’ seçimini Ak Parti kazandı!

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nda Ak Parti bölge milletvekilinin yanısıra, Kırıkhan Belediyesi ve Ak Parti teşkilatının yoğun ve baskıcı çalışmaları sonucu seçimi Numan Bölükbaş’ın listesi kazandı. ‘Sen Kazan Bölgem ve Ülkem Kazansın’ düşüncesiyle yola çıkan Mustafa Kemal Durgun ise seçimi kaybetti.

Adaylığını açıklarken, Kırıkhan ve Hassa ekonomisini ticaret bilgi iş ahlakı etkileşimine dayalı olarak büyüme, kalkınma ve gelişiminin sağlanması konusunda öncü olan güçlü bir sivil toplum kuruluşu olmayı hedeflediklerini belirten Durgun, seçim sonuçları açıklandıktan sonra seçilen ekibi kutlayarak kısa bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, seçim öncesi yapılan baskılara değinen Mustafa Kemal Durgun, “Dün yapılan seçimlerde büyük bir katılım göstererek oy kullanmaya gelen üyele rimizin hepsine şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim. Ayrıca tüm siyasi ve ekonomik baskılara rağmen bizimle yol yürüyerek, dik duruşundan taviz vermeyen arkadaşlarımın ve dostlarımın alınlarından öpüyorum. Yeni seçilen Numan Bölükbaşı ve ekibine başarılar diliyorum. Ne mutlu, güce boyun bükmeyenlere…” dedi.

 

Bir cevap yazın