Siyasilerden Polis Haftası kutlamaları

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili’nin ardından, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nu kabul etti.

“Güvenliğimiz sizlere emanet”

İlçe emniyet binasındaki tüm birimleri gezerek polislerin gününü karanfillerle kutlayan iki başkan, Emniyet Müdürü Zeki Balcı’ya da çiçekle birlikte polis logolu işlemeli ahşap tablo hediye etti.

Emniyet personelinin halkın huzuru ve güvenliği noktasında gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Emniyet personellerimiz tüm ülke genelinde olduğu gibi İskenderun’da da can siperhane görev yapıyor. İlçenin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine önemli görevler düşüyor. Bizler de belediye olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanındayız. Can siperhane görev yapan tüm emniyet teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili de, Türk Polis Teşkilatı’nın 173’ncü kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Güvenliğimiz sizlere emanet. Bugün vesilesiyle tüm şehit polislerimize ve askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar, Polis teşkilatımıza da kazasız belasız görev yapmayı nasip etsin” dedi.

“Özveriniz takdire şayan”

Hatay’da terör ve asayiş başta olmak üzere, halkın huzurunu ve güvenliğini sağlama noktasında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı Polis Teşkilatı’nı tebrik eden CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da, “Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü kutlu olsun. Emniyet mensuplarının özlük haklarının iyileştirileceği bir Türkiye diliyorum” dedi.

24 saat görev başındayız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı ise, “İskenderun gibi güzel bir kentte görev yapmaktan son derece memnunuz. Bizler ülkesini, devletini, milletini ve bayrağını seven emniyet teşkilatı olarak 24 saat görev başındayız. İlçemizde yaşayan vatandaşların güven içerisinde olmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz bizleri memnun etti” dedi.

 

 

 

 

Bir cevap yazın