HBB’nin yardım ağı 4 yaşında

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eşi Nazan Savaş ile birlikte, sosyal marketlerin kuruluşunun 4’üncü yılı münasebetiyle, HBB sosyal market çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

15 ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan HBB Sosyal Marketlerde çalışan kadınların Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri’de buluştuğu kahvaltıda, kadınların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Savaş, sosyal marketler aracılığıyla gerçekleşen projelerin yanı sıra daha çok kişiye yardım eli uzatmak adına hayata geçirebilecekleri yeni projelerin de istişaresini yaptı.

Göreve geldiği günden bu yana Hatay’ın yaşam kalitesini yükselterek ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil Eden Başkan Savaş, bu hedefine katkı sunan Hataylı kadınlara teşekkür ederek, onlarla bir arada kahvaltıda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kahvaltının sonunda Başkan Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, üzerinde resimlerinin bulunduğu 4. Yıl pastasını kadınlarla birlikte keserek, hatıra fotoğrafı çektirdi.   

Bir cevap yazın