İskenderun kenetlenirse, tablo ortada…

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Küme Play-Off karşılaşmasının son maçında Samandağspor’u 1-0 yenerek, turuncu – mavi renklere yeniden hayat veren İskenderun Belediyespor, kentte yepyeni bir heyecan yarattı.

İskenderunlu sporseverlerin stadı doldurduğu derbi keyfindeki maçta, takımı şampiyonluğa taşıyan tek golü 34. dakikada Osman Eroğlu kaydetti.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, AK Parti, CHP ve MHP ilçe teşkilatları, İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu, belediye meclis üyeleri yanı sıra birçok iş adamının da izlediği maçta, İskenderun Belediyespor’a şampiyonluk kupasını Tertip Komitesi Başkanı Müfit Tatlı ile Hatay ASKF adına Başkan yardımcısı Ayhan Dik takdim etti. Kupayı alan turuncu- mavili takımın sahadaki sevinç gösterilerine, taraftarlar da alkışlar ve sloganlarla destek verdi.

“Hakkeden kazandı”

Soyunma odasına giderek, futbolcuları tek tek kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, uzun bir maratonun ardından şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Centilmence bir maç oldu. İskenderun’daki futbolun devamının bir başlangıcı oldu. İnşallah bundan sonra da BAL’da şampiyon olup İskenderunspor’un ismini, renklerini birinci lige kadar çıkartmak için mücadele edeceğiz. Çok mutluyuz burada emeği geçen hocalarıma, antrenörlerime yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Güzel bir son oldu. 1-0 galip geldik. Samandağspor’u da tebrik ediyorum centilmence oynadılar. Ama hak eden biz olduk. İnşallah önümüzdeki günlerde İskenderunspor’u daha iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Bir cevap yazın