Meslek komiteleri toplandı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO)’nda düzenlenen Mart ayı Müşterek Meslek Komite toplantısında, üyelerin sorunlarını dinlemenin yanısıra, odanın faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

 

Yılda iki kez düzenlen ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Başkan Yılmaz’ın yanısıra İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi M.Ali Bulut, meclis üyeleri ve meslek komite üyeleri katıldı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, seçim öncesi Meslek Komite üyeleri ile son kez düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında, “İTSO olarak her zaman Meslek Komitelerimizin uyum içerisinde çalışmalarını sağladık. İskenderun ekonomisine değer katacak projelerde meslek komitelerimizin yanında olduk. İskenderun Sanayi Sitesi’nin yeni yerine taşınması, İskenderun otoban bağlantı yolu, Karadeniz Akdeniz Otoyol projesi, bölgemiz için hayati önem taşıyan İskenderun Dörtyol Hassa Tünel projesinin İskenderunlu sanayici iş adamlarımız için ne kadar önemli olduğu bilinciyle hareket ederek Ankara’da bakanlık düzeyinde sürekli görüşmelerimiz oldu ve bu görüşmeler sonucunda Hassa Tünel Projesi 2018 yılı yatırım programına alındı. Üniversitemiz ile birlikte birçok projeleri gerçekleştirerek eğitime önemli katkılarımız oldu. Her fırsatta sanayici, iş adamlarımızı ve kobilerimizi ziyaret ederek sorunları dinledik, çözüm yolları aradık ve bu sorunları Ankara’da en yetkili birimlere ilettik. Daha yapacak çok işimiz var. Yeni dönemde de yeni projelerle İskenderun ekonomisine değer katmaya devam edeceğimize inanıyorum. Temennim, Oda yönetim kurulumuz ve Meclis üyelerimiz ile birlikte ele birliği ile hareket etmektir” dedi.

 

 

Bir cevap yazın