İskenderun için kayıpsın doktor!

İskenderun’da 6 yıla yakın süredir çocuk doktoru olarak başarıyla görev yapan Sema Nilay Abseyi’nin Ankara’ya atanması, hem çalışma arkadaşlarını, hem de hasta yakınlarını üzdü. Daha önce Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra İskenderun Devlet Hastanesi’ne atanan Doktor Sema Nilay Abseyi, görevi boyunca hasta olarak gelen çocukların sağlığı için fedakârca çalıştı.

Başarılı doktorluğunun yanında, dürüstlüğü ve dostluğuyla gönüllerde taht kuran Doktor Sema Nilay Abseyi için, mesai arkadaşları veda yemeği verdi. Arsuz Esinti Kafe’de verilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Doktor Abseyi’ye arkadaşları tarafından alınan hediye sunumunda da vefa dolu bir rüzgar esti.

İskenderun Devlet Hastanesi Çocuk Bölümü’nde görev yapan doktor arkadaşları ve eşleriyle biraraya gelen güzel doktor, neşeli tavırlar sergilese de hüzünlüydü. İskenderun’da görev yaptığı süre boyunca tüm ekip arkadaşlarından örnek bir dayanışma ve dostluk gördüğünü ifade eden Doktor Sema Nilay abseyi tüm arkadaşlarına tek tek teşekkür etti.

İskenderun Devlet Hastanesi’nin en kıdemli ve başarılı doktorlarından ve genç meslektaşlarının örnek ‘ağabeyi’ Doktor Asaf Güven,  başarılarıyla ve güzel kalbiyle Doktor Sema Nilay Abseyi’ni çok sevdiklerini belirterek, “Ayrılık ne kadar hüzünlü olsa da; bu güzel kardeşimizin başarısı bizleri gururlandırıyor. Bizler, genç meslektaşımızı çok sevdik. Her ne kadar başka şehre gitse de dostluğumuz ve dayanışma ruhumuz daha da artarak devam edecektir” dedi.

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın