Ziyaretin gündeminde kadınlar vardı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, yönetim kurulu ile birlikte İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. MHP İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Turan Bozkurt da partili kadınlara eşlik ettiği ziyarette, kadınların yaşadığı sorunlar başta olmak üzere ülke genelindeki yaşanan gelişmeler ve İskenderun hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ülkenin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük emekleri olan kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesi olduğunu vurgulayan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, “Annelik görevi başta olmak üzere, toplumu şekillendiren, topluma faydalı bireylerin yetişmesinde önemli bir rol üstlenen ve üretime katkıda bulunarak birçok ulvi görevleri yerine getiren kadınlarımız toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almıştır ve bu şekilde de devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.

Nazik ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Soytürk, MHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bir cevap yazın