Seyfi Dingil dur durak bilmiyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, A Haber Spikeri Hilal Özdemir ile Milli Kaleci Volkan Babacan’ı İskenderun’da konuk etti. Konuklarını İskenderun Yelken Kulübü’nde ağırlayan Başkan Seyfi Dingil’e Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili’de eşlik etti.

A Haber’in bölgede önemli yayınlar yaptığını belirten Başkan Seyfi Dingil, “Özellikle Afrin ‘Zeytindalı operasyonun başlamasının ardından A Haber bölgede anlık gelişmeleri halkımıza aktardı, Hilal Hanım da önemli programlar ve aktarımlar yaptı. Kendilerine başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Milli Kalecimiz Volkan Babacan’da çok kaliteli, beyefendi bir sporcumuz. Konuklarımız İskenderun’u çok beğendi. İskenderun’a geldikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” diyerek, konuklarıyla İskenderun ve gündeme dair görüş alışverişinde bulundu.

A Haber Spikeri Hilal Özdemir ve Milli Kaleci Volkan Babacan ise İskenderun’da çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirterek,  İskenderun Belediye Başkan Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti.

Esnaf da unutulmadı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, daha sonra Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ve İskenderun Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu’ya  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Esnaf oda başkanlarının her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Yeniden göreve seçilen başkanlarımıza ziyaretlerde bulunarak görevlerinde başarılar diliyoruz. Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarımızla, meslek örgütleriyle, sendikalarla, kanaat önderlerimizle, şehrin genel değerlendirmesini yapıp, şehrin yön haritasının oluşmasında özellikle sivil toplum kuruluşlarımızın fikirleri ve düşüncelerini alıyoruz. İskenderun ekonomisini güçlendirmek adına da ilçe esnafının her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

Oda Başkanları ise gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar dilerdi.

 

Bir cevap yazın