Afrin zaferine 19 ton muz

Mersin Bozyazı Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği ile Muz Üreticileri esnafı,  Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK)’nin Afrin’de başlattığı ve zaferle taçlandırdığı ‘Zeytindalı Harekatı’nı başarıyla yürüten Mehmetçik’e gönderilmek üzere 19 ton muzu İskenderun Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’na teslim etti.

Mersin Bozyazı’dan TIR’a yükleyerek İskenderun’a getirdikleri bin 350 kasa muzun teslimi sırasında Dernek Başkanı Mustafa Şen’e eşlik eden yönetim kurulu üyesi Mustafa Toprak da her zaman TSK’nın ve Mehmetçik’in yanlarında olduklarını ifade etti.

Afrin operasyonundaki zaferlerinden dolayı Mehmetçiklere teşekkür ikramı olarak muzları teslim ettiklerini ifade eden Bozyazı Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şen, “Bölge halkımızın ve esnafımızın en içten duaları ile gönderdikleri kendi üretimimiz muzları askerimize ikram edilmek üzere birliğimize teslim ettik. Bozyazı’da muz üreticileri esnafımız ve komisyoncu esnaflarımız olarak muz kampanyası organize ettik. Afrin’deki zaferden sonra askerlerimize teşekkür ikramımız bu. Başarılarının devamını diliyorum. Bozyazı ve Anamur halkının duaları, dualarımız Mehmetçiklerimizle. Sınırlarımızdaki bu terör yuvalarının Musul ve Kerkük’e kadar temizlenmesini istiyoruz inşallah” dedi.

Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’na ismini veren şehidin de Mersin Anamur’lu olduğunu belirten Şen, “Burası Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası tesadüf oldu. Şehidimiz Mersin Anamur’lu onun ismini vermişler buraya. Ayrı bir duygu oldu elbette. Bu ikramlarımızı askerlerimiz afiyetle yesin. Onlar her zaman bizlerin duasındadır. Allah Tüm Mehmetlerimizi korusun” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın