Bu müdür terfiyi hakketti

İskenderun’da yaklaşık 15 yıldır başarılı çalışmalara imza atan ve tüm kurumlarla çok iyi ilişkiler kuran İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hikmet Aksoy, Hatay İl Seçim Kurulu Müdürlüğü’ne atanması dolayısıyla İskenderun ve Arsuz’da kendisine destek olan herkese veda yemeğiyle teşekkür etti.

İsa Taş Plaza’da düzenlediği veda yemeğinde bölge protokolü, siyasetçiler ve mesai arkadaşlarını buluşturan Aksoy, yaptığı duygu yüklü konuşmasıyla dikkat çekti.

Hatay İl Seçim Kurulu Müdürlüğü’ne atanan Hikmet Aksoy, İskenderun’da oldukça uyumlu bir çalışma süreci geçirdiği tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “15 yıldan beri ilçe seçim müdürü olarak görev yapmakta olduğum İskenderun’dan YSK rotasyon kararları kapsamında tayinim çıkması sebebiyle ayrılıyorum. Görev yaptığım süre boyunca benim için çok önemli olan bu vazife sürecinde yardımlarını benden esirgemeyen ve uyumlu olarak çalıştığım vekillerimize, mülki amirlerime, belediye başkanlarına, seçim hâkimlerine ve tabii ki ilçe seçim kurulunda beraber görev yaptığım personellerime, aynı çatı altında 15 yıldır beraber omuz omuza çalıştığımız adliye personeline teşekkürü bir borç biliyorum.  Bu süre zarfında iyi günlerimiz kadar stresli zamanlarımız da oldu. Fakat bunların hepsinin sonucunda işlerimiz bittiği an aramızdaki sevgiyi saygıyı kaybetmeden işimize devam ettik. Seçim müdürlüğü görevim sırasında bana en büyük desteği veren aileme de teşekkürü bir borç bilirim. Ben sadece İskenderun’dan ayrılıyorum. Hepinizin hayatımda yeri var. Sizlere Hatay’da bir eviniz daha olduğunu ve sizlere bir telefon kadar yakın olduğumuzu belirtmek isterim. İyi ki sizleri tanımışım. Hakkınızı helal edin. Benim size hakkım geçtiyse eğer hepinize hakkımı helal ediyorum. Hepinize en içten dileklerimle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İskenderun 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Keskin tarafından Hikmet Aksoy’a plaket takdiminde bulunuldu. Adliye personeli ve ekip arkadaşlarının da İskenderun İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hikmet Aksoy’a hediye takdim ettiği törende, Aksoy oldukça duygu dolu anlar yaşadı.

Bir cevap yazın