Çocuklar ‘Ateş’i sevdi

54’ncü Kütüphaneler Haftası’ etkinlikleri kapsamında İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu’nu ziyaret eden ünlü Çocuk Kitabı Yazarı Nurgül Ateş, kitaplarını öğrenciler için imzaladı. İskenderun İlçe Halk ve Çocuk Kütüphanesi Müdürü Harika Leyla Yaman ve İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu Kütüphanecilik Kulübü Danışman Öğretmeni Gül Çelikezen’in eşlik ettiği buluşmada, öğrencilerin sevgi seliyle karşılaşan Ateş, samimi ve içten tavırlarıyla kısa sürede çocukların sempatisini toplarken, velilerinde etkinliğe yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kütüphaneyi ve kütüphane ortamının bıraktığı etkiyi anlatmak için öğrencilerle sohbet eden Yazar Nurgül Ateş, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtlarken, kütüphanelerin büyük bir hazine olduğunun altını çizerek, çocuklara bol bol kitap okuyun tavsiyesinde bulundu.

İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu Kütüphanecilik Kulübü Danışman Öğretmeni Gül Çelikezen de söyleşi sonrasında Yazar Nurgül Ateş’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kütüphanecilik kulübü olarak büyük keyif aldıkları etkinliğe katılımından dolayı yazara teşekkür etti.

Bir cevap yazın