Bu etkinlik alkışı hakketti

Engelsiz İskenderun Derneği ile Özel Kurşun Kalem Anaokulu işbirliğiyle Dünya Down Sendromu Farkındalık Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, minik öğrenciler down sendromlu çocuklarla kaynaştı.

Down sendromlu çocukların topluma kazandırılması ve sosyal faaliyetler kapsamında çocukların birlikte zaman geçirmeleri amacıyla düzenlenen etkinlikte, anasınıfı öğrencileri down sendromlu çocuklarla birlikte hem yemek yedi, hem de müzik eşliğinde eğlenerek keyifli vakit geçirdi.

Özel Kurşun Kalem Anaokulu özel teşekkür

Down Cafe’ye ve buradaki çocuklara her geçen gün ilginin arttığını, bu durumun da çocukları mutlu ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, “Dünya Down Sendromu Farkındalık haftası nedeniyle çocuklarımızı mutlu edebilmek ve bir farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Özel Kurşun Kalem Anaokulu kurucusu ve tüm eğitimcilerine çocuklarımızı yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Hem anaokulu minik öğrencilerimiz, hem aileleri, hem de derneğimizdeki çocuklarımız hep birlikte güzel bir vakit geçirdik. Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmelerini, işgücüne katılmalarını sağlamak için gayret gösteriyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Belediye başkanımız da sağ olsun bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Kendilerine de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın