Tekirdağ’dan Hatay’a ‘Milli’ köprü

Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek amacıyla Hatay’a gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindeki heyet, Hatay Valisi Erdal Ata’nın ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Selim Matkap’ı ziyaret etti.

Hassa’nın Suriye sınırında vatani görevini yapan askerlere moral ziyareti gerçekleştiren Tekirdağlı heyet, daha sonra Afrin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Antakyalı Piyade Sözleşmeli Er Hasan Kadir Demiral’ın ailesine baş sağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Tekirdağlı heyete teşekkür

Hatay Valisi Erdal Ata, misafirlerini kardeşlik ve hoşgörü şehri Hatay’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve buralara kadar gelerek göstermiş oldukları teveccüh ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın daveti üzerine kente gelen Tekirdağ heyetini ağırlayan Başkanvekili Selim Matkap ise belediye hizmetlerine dair istişarelerde bulunarak, gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra İlçe Belediye Başkanları Mehmet Ekrem Eşkinat, Ünal Baysan, İrfan Mandalı, İbrahim Uyan, Rasim Yüksel, Nazmi Çoban, Vahap Akay, Fehmi Altayoğlu ve Ulaş Yurdakul da ev sahipliğinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ve Hatay Halkına teşekkürlerini iletti.

 

Bir cevap yazın