İSTE’lilerin ikinci evi

İskenderun Gençlik Merkezi, kapılarını İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi ve Bilek Güreşi takımlarına açtı.

Üniversitelerarası 1. lige çıkmaya hak kazanan İSTE Basketbol Takımı Kayseri’de gerçekleşecek olan maçlar için, İSTE Masa Tenisi Takımı da KOÇFEST Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası için antrenmanlarını Gençlik Merkezi’nde aralıksız sürdürüyor.

“Gençlerin taleplerine duyarlıyız”

İSTE ile üniversite gençliği için önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “İSTE ile kurulduğundan bu yana çok güzel bir birliktelik yürütmekteyiz. Birçok çalışmada üniversiteli gençlerimizle hareket ediyoruz. Bu anlamda gerek rektörümüz, gerekse hocalarımızın destekleri büyük. Üniversite gençliğini mümkün olduğunca Gençlik Merkezine yönlendiriyorlar. Bizler de onların istek ve taleplerine elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz. Böylece ortaya çıkan işlerin güzelliği kaçınılmaz oluyor. Merkezimizde antrenmanlarını gerçekleştiren takımlarımızın katıldıkları müsabakalarda başarılı olmaları da bizleri son derece mutlu ediyor. Tabi ki bunlar bizim için yeterli değil. Her geçen gün üniversitemiz ile olan iş birliğimizi birçok alanda arttırmaya devam ediyoruz. Sadece spor ile kalmayıp kültürel, sanatsal, bilimsel ve akademik tüm çalışmalarda da birlikteliğimizi arttıracağız. Çalışmalarımızda her daim yanımızda olduğunu hissettiren Rektörümüz Türkay Dereli’ye üniversitedeki hocalarımıza ve İSTE Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu’na çok teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın