AK Parti’de bugün mülakat günü

1 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Ak Parti Hatay 6. Olağan İl Kongresi’nde göreve getirilecek il yönetimini belirleyecek olan mülakatlar başladı. Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca, İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç ve İl Başkanı İbrahim Güler’in katılımıyla yönetici olmak için yapılan başvuruların tek tek değerlendirileceği mülakatlarla, Hatay’ın 15 ilçesine hitap edecek bir yönetim oluşturulması planlanıyor.

Kongreye adım adım

Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Hatay’a birlikte hizmet edeceği il yönetimini belirlemek için mülakat ve değerlendirme sürecinin başladığını belirterek, ‘Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam” sloganıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan 6.Olağan İl Kongresine herkesi davet etti.

Antakya Spor Salonu’nda 1 Nisan 2018 Pazar günü saat 15.00’da gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti Hatay 6. Olağan İl Kongresi’nin beklenen yoğun katılım dolayısıyla Antakya Atatürk Stadyumu’na alındığı hatırlatan Başkan Güler, yeni yönetimin Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan ve Ak davanın politikalarına uygun bir şekilde belirlenmesi için mülakatların titizlikle gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi.

 

 

Bir cevap yazın