Kaymakamlıkta yıldızlar geçidi

İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı öğrencileri, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek, başarılarını paylaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinasyonunda, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2018 yılı Yıldızlar Kategorisi Futbol Şampiyonası’nda Hatay İl 2’ncisi olarak Türkiye genelindeki müsabakalara katılmaya hak kazanan sporcular, Kaymakam Soytürk’e kupa sözü verdi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette öğrencilere, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Yusuf İskender Gözüberk, Müdür Yardımcısı Asiye Er, Beden Eğitimi Öğretmenleri Rıfat Atamer ve Hakan Yıldırım ile Okul Aile Birliği Başkanı Funda Turaç da eşlik etti.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerle bir arada bulunmaktan ve başarılarına tanık olmaktan büyük bir mutluluk ve kıvanç duyduğunu ifade eden Kaymakam Soytürk, “Belirli bir plan ve program çerçevesinde, Aile-Okul-Sosyal Yaşam öğelerinde denge sağlanmak suretiyle icra edilen spor faaliyetlerinin, eğitim alanında başarıya vesile olabileceği gibi aile ve toplum içi ilişkilerinin de daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır” dedi.

 

Bir cevap yazın