Bu kaymakam tam bir hizmet adamı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçedeki sosyal hayatı canlandırmak amacıyla bir yandan çeşitli festivaller düzenlerken, diğer taraftan da sportif etkinlikler gerçekleştirmeye büyük özen gösteriyor. Arsuz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği 35 yaş üzeri Veteranlar Futbol Turnuvası ile ilçede kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşları kaynaştırmayı  ve sporu sevdirmeyi hedefleyen Kaymakam Musa Sarı, diğer taraftan da Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı’nı konuk ederek çeşitli eğitim faaliyetlerinin ilçede düzenlenmesinin yanısıra kalıcı kamp yerleri tespiti yapılması için ricada bulundu.

Başkan Subaşı ve beraberindeki heyetle, birtakım çalışmaların beraber yapılması konusunda fikir birliğine varan Kaymakam Sarı, daha sonra konuklarına Uluçınar Gençlik Kampı’nı gezdirdi. Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı, Arsuz’a bir takım eğitimleri kaydırabileceğini belirtirken, Arsuz – Samandağ yolu üzerinde deniz ve doğa ile iç içe bir alanda kamp yeri bakacaklarını da sözlerine ekledi.

Arsuz, iki ayrı festivale hazırlanıyor

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, 11-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Arsuz Rekreasyonel Balıkçılık Festivali ile 28 Haziran-1 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Arsuzfest için de hazırlıkları sürdürürken, Veteranlar Futbol Turnuvası’na katılan takımları da yalnız bırakmıyor.

 

Bir cevap yazın