Binbaylar Exlusıve daha seçkin

Adıyla kendi markasını yaratan Binbaylar, havuzlu çarşıdaki merkez mağazasından sonra ‘Binbaylar Exlusıve’ ile sahil şubesini hizmete açıyor. 24 Mart 2018’de Atatürk Bulvarı NO:63/A adresinde açılacak olan modern mağaza, bay ve bayan giyimine yepyeni bir tarz, yepyeni bir trend getirecek.

Yarım asrı geçen ve 68 yıla dayanan köklü mağazacılık geçmişiyle İskenderunlulara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyleyen Nihat Binbay “Atatürk Bulvarı’nda kolayca ulaşılabilecek bir noktada ‘Binbaylar Exclusıve’ adıyla üç katlı, ferah yeni mağazamızla yepyeni bir anlayış oluşturmak üzere yola çıktık. Müşteri memnuniyetini eskiden olduğu gibi ön planda tutan bir zihniyetle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bay ve bayanların şıklığına şıklık katacak nadide giysilerimizle, yeni mağazamızda da her daim iddialıyız. ‘Binbaylar Exclusıve’ sürekli beğenilen ve alış verişini içine sindirip mutlu olanların mağazası olacak. Güler yüzlü, işin ehli personel ve sürekli yenilenen farklı modellerdeki ürünlerimizle, İskenderun ve bölge yaşayanlarının güzel giyinmelerine katkı sunacağız. 24 Mart 2018 cumartesi günü saat 14’deki açılışımıza, sevgili İskenderunluları, dostlarımızı, meslektaşlarımız ve sevenlerimizi bekliyoruz. Mağazamız İskenderun’a ve Hatay’a hayırlı olsun” diye konuştu.

Binbaylar marka ve mağazasında üçüncü kuşağı temsil eden Barış Binbay ise “Hedefimiz, gelecekte Binbaylar markasını 100. yılına ulaştırmaktır ”diyerek, devraldığı bayrağı daha da yukarıya başarıyla taşımaya kararlı olduklarını ifade etti.

Bir cevap yazın