Mullaoğlu, yol haritasını çizdi

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, olası bir erken seçim için çalışmalarını hızlandırdı. Partiler arası ittifakların siyasi gündemin ilk sırasını meşgul ettiği bir ortamda, olası bir erken seçime karşı hazır olmak ve eksikleri tespit etmek için titizlikle çalışan Başkan Mullaoğlu, Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Ay ve Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Semir Baklacı’dan yüzde 10 ve altı olan seçim sandıklarının tespitini istedi.

Tespit edilen veriler doğrultusunda İl Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı düzenleyen, sonuçları da sandık sandık üyeleriyle birlikte irdeleyerek, yapılması gerekenleri masaya yatıran Başkan Mullaoğlu, her ilçeye iki il yönetim kurulu üyesi atayarak, çalışmaların titizlikle gerçekleştirilmesi için talimat verdi.

CHP, işi sıkı tutuyor

CHP’yi başarıya ulaştıracak olan koordineli çalışmanın yol haritasının belirlendiği CHP Hatay İl Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı sonrası kısa bir açıklama yapan CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, “İlçe örgütleri ile beraber çalışmaları hızlandırıp partimizi iktidara taşımak amacıyla bilimsel saha çalışması yapılmasını kararlaştırıldık. Yüzde 10’nun altında oy aldığımız sandıklar çevresinde bulunan seçmenlere ulaşmayı hedefliyoruz. Seçmenlerin tespiti çalışmalarını da başlattık. CHP Hatay İl Örgütü olarak hedefimiz; çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan başta Büyükşehir olmak üzere 15 İlçemizde Belediye Başkanlığını kazanmaktır” dedi.

 

Bir cevap yazın