Halkın içinde bir kaymakam

Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın’ın vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek, istişarede bulunmak ve sorunlara birlikte çözüm aramak amacıyla gerçekleştirdiği mahalle toplantılarının bu seferki durağı Kıcı oldu.

Kıcı Düğün Salonu’nda Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın başkanlığında, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Salih Aygün, Malmüdürü M. Uğur Bekar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Şakir Gök, Orman İşletme Şefi Ahmet Yılmaz ve Kıcı Mahalle Muhtarı Ahmet Soysal’ın katılımıyla halkın yararı için hep birlikte neler yapılması gerektiğinin masaya yatırıldığı toplantıda protokol – halk buluşmasının da en güzel örneği yaşandı.

Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın’ın mahalle sakinlerini tek tek dinlediği toplantıda,  Aydın talep ve önerilerin yerinde dinlenmek suretiyle kamu hizmetlerinin etkinliği ve verimliliğinin arttırılmasının hedeflendiğini ifade ederek, toplantıya iştirak eden, görüş ve düşüncelerini kendileriyle paylaşan mahalle sakinlerine teşekkür etti.

 

Bir cevap yazın