Ak Kadınlar başkanını seçti

“Demokrasi Kahramanları, Türkiye’nin Kadınları” sloganıyla gerçekleşen Hatay İl 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Sabahat Özgürsoy Çelik güven tazeledi.

İstanbul Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı M. Belma Satır, Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, milletvekilleri, belediye ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ve partililerin yoğun katılımıyla tamamlanan kongreyle AK Parti Hatay, 1 Nisan’daki il kongresi öncesi hazırlıklarını tamamlamış oldu.

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, 1 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan il kongresine herkesi davet ederken, demokrasi kahramanları, Türkiye’nin kadınları ile omuz omuza çalıştıklarını ve kadınların çalışmalara büyük destek verdiğini anlattı.

Ak Parti Hatay Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Sabahat Özgürsoy Çelik de, gösterilen teveccühe teşekkür ederek, “Ak Parti bizim sevdamız ve aşkımız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde durmadan çalışmaya ve halkımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Hatay’da ayrıca, Hatay İl 5.Gençlik İl Olağan Kongresi ile Ak Parti Hatay Gençlik Kolları Başkanlığı’na Şaban Kurt getirildi.

Bir cevap yazın