MMK’da Rusya Başkanlık seçimi heyecanı

Rusya’nın Türkiye’deki en büyük yatırımı olan MMK Metalurji Sanayi Ticaret ve Liman İşletmeleri A.Ş.’de görev yapan ve Hatay bölgesinde yaşayan Rus vatandaşlar, Rusya’da yapılacak olan başkanlık seçimi için MMK’da oy kullandı.

Pazar günü Rusya’da yapılacak olan başkanlık seçimi için dün sona eren yurt dışı oylaması dolayısıyla Rusya Büyükelçiliği’nin seçim görevlileri MMK’da Metalurji’de de oy sandığı kurdu.

Şehrin farklı yerlerinden seçime iştirak etmek isteyen Rus vatandaşları servisle fabrikaya getirilip, oylarını kullandıktan sonra kendileri için özel olarak hazırlanan ikramlarla ağırlandı. Uzun zamandır birbirini göremeyen veya burada yaşayıp birbirleriyle tanışmamış olan Rus vatandaşları bu vesile ile tanışma fırsatı yakaladı.

MMK Metalurji CEO’su Denis Kvasov ve MMK’da görev yapan diğer idareciler, oylarını kullanan Rus vatandaşları ile görüşerek ,çocuklara ve yetişkilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Rus vatandaşlar, MMK Metalurji’de oy kullanmalarını ve bir araya gelmelerini sağlayan Rusya Federasyonu Büyükelçiliğine ve Denis Kvasov’a teşekkür ederek, tesislerden memnuniyetle ayrıldı.

Bir cevap yazın