İGEV’in sesi hep ‘Duru’ çıkıyor!

İskenderun Güney Eğitim Vakfı(İGEV), ünlü sanatçı Nükhet Duru’yu ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli müzikal kabaresiyle İskenderunlularla buluşturdu. İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Konservatuar salonunda gerçekleşen konserde performansıyla sahnede fırtına gibi esen duayen sanatçı Nükhet Duru samimi, sempatik tavırları, hoş sohbeti ve pozitif enerjisiyle katılımcıları adeta mest etti.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İGEV dönem başkanı Şefik Uyar, bu tür sosyal etkinliklerle birlik ve beraberliğe katkı sunmaya, moral, motivasyon ve güç birliği oluşturmaya gayret gösterdiklerini belirterek, “Mehmetçiklerimizin zaferle, başarıyla, sağ salim evlerine dönmelerini yürekten diliyoruz. Başta Ulu önder Atatürk’ün, Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Anılarının önünde şükran ve saygıyla eğiliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

“Atatürk Gençliğine katkı sunanların ellerinden öpüyorum”

Sahneden İskenderun’a olan hayranlığını izleyenleriyle paylaşan güzel sanatçı Nükhet Duru, İGEV’e de övgüler yağdırarak; “Bizleri buluşturmaya vesile olan İGEV yöneticilerine özellikle teşekkür ediyorum. Zira, onlar Atatürk Gençliğine destek vererek kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Onları kutluyorum. Sizler de bu kutsal göreve katkıda bulunuyorsunuz şu an. Ülkenin aydınlık geleceğinin temel taşları olan gençlerimizin eğitimine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hatta ellerinden öpüyorum” sözleriyle, salonda adeta alkış tufanı kopardı.

Neşeli bir müzik yolculuğu

40 yılı aşkın bir süredir müzik kariyerine damga vuran eserlerini seslendiren sahnelerin yıldızı Nükhet Duru,  sohbet ve esprileriyle de hayranlarıyla gönül köprüsü kurmayı ihmal etmedi. İki bölümden oluşan ve yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan Nükhet Duru, sahne anılarını, yaşadığı ilginç anlarını esprili bir dille anlatıp, konsere renk katarken, 80’li ve 90’lı yılların popüler şarkılarından günümüze kadar uzanan geniş bir müzik yolculuğuna imza attı.

Konserin sonunda, İGEV dönem başkanı Şefik Uyar, ünlü sanatçıya teşekkür ederek plaket takdim etti.

Bir cevap yazın