Berberler odasına tebrik ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan kongrede güven tazeleyen İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Fevzi Yüksel, oda başkanlarının esnaf ve siyasiler arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ayrıca meslek gruplarına göre de esnafın sorunlarını daha iyi tespit ettiklerini söyledi.

Başkan Nurettin Tabaş ve yönetimine başarılar dileyen CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, “İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Nurettin Tabaş ve yönetimine tebrik ziyareti gerçekleştirdik.  Oda başkanlarının yaptıkları meslekler ve esnaflarla siyasiler arasında kurdukları bağ çok kutsal. Esnaflarımızın seslerini, sorunlarını, sıkıntılarını bizlere de birebir iletip, esnaflarının daha iyi konuma gelmeleri açısından çalışmalar yapıyorlar. Ben kendilerini tekrar tekrar tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş da, “CHP Belen İlçe Başkanımız Fevzi Bey şahsında bizleri tebrik ziyaretine gelen ilçe teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızın da dediği gibi tek amacımız; esnafımızın daha iyi bir konumda olmasını sağlamak ve bunun için de gerekli çalışmaları yapmaktır. Devletimizden de esnafımızın durumunu iyileştirecek yardımlar bekliyoruz. Unutulmasın ki; esnaflar ekonominin hem lokomotifi hem de can damarıdır” şeklinde konuştu.

 

 

Bir cevap yazın