MHP’li Kadınların sesi gür çıkıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Kadın Kolları Yönetimi, başkanları Fatma Kaya öncülüğünde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret etti. Mhp Kurultayı’ndan Yerel seçimlere, Ak Parti-MHP ‘Cumhur’ ittifakından İyi Parti’ye kadar oldukça çarpıcı açıklamalar yapan MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya,  öncelikli hedeflerinin de İskenderun Belediyesi’ni kazanmak olduğunu dile getirdi.

 “İskenderun Belediyesi’nde MHP bayrağını dalgalandıracağız”

Kadın Kolları olarak önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek MHP Kurultayı’na odaklandıklarını dile getiren MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, “Bildiğiniz gibi önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçimler için çalışmalarımız, kurultayımızın hemen arkasından başlayacak. Parti olarak seçim startını başlatmış bulunmaktayız. Allah’ın izniyle önümüzdeki yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’ni MHP’li bir belediye yapacağız. Söylenildiği gibi erken seçim iddialarına inanmıyoruz. Genel başkanımız da erken seçim olmayacağı yönünde açıklamalarını yaptı. Yorulmadan, yılmadan yerel seçimlere hazırlanacağız ve insanların gönüllerine gireceğiz” dedi.

“Ak Parti-MHP ‘Cumhur’ ittifakına olumlu bakıyoruz”

Ak Parti-MHP ‘Cumhur’ ittifakına da çok olumlu baktıklarını ve bunun ülkenin bekası için önemli bir adım olduğunu ifade eden Fatma Kaya, “Cumhur ittifakına karşı çıkanların ileriki yıllarda bizim gibi düşüneceklerine inanıyorum. Genel Merkezimiz bunu uygun görmüşse, elbette ki doğrudur. Şu anda Türkiye’nin durumuna baktığımızda, bu ittifakın doğru olduğu açıkça görülüyor. MHP olarak hiçbir zaman baraj korkumuz olmadı. Partimizin gücü ortada. Partililer olarak genel başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Yolumuzun doğru olduğunu görüyoruz. Seçimlerde de alacağımız oylar bunun bir ispatı olacaktır. Bu sebeple Türkiye’nin bekası için tek yumruk olmalıyız. İyi Parti konusuna gelince; bu partide gerçek MHP’lilerin olduğunu ve seçimlerde herhangi bir başarı elde edeceklerini düşünmüyoruz. Geleceği olan bir parti olmadığını da önümüzdeki yerel seçimlerde herkes görecek” şeklinde konuştu.

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, konuşmasının sonunda 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla başta doktorlar olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

“Türk siyaseti gittikçe renkleniyor”

Gazeteciler Cemiyeti olarak tüm partilere eşit mesafede olduklarını belirten İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık ise, “Kadınların siyasette etkin rol almaları bizleri oldukça mutlu ediyor. Ataerkil bir toplumda son zamanlarda kadınlarımızın yaşamın her platformunda olup geri kalmamaları ülkemizin bekası açısından sevindirici. Türk siyaseti gittikçe renkleniyor ve kadınlarımız siyasette ağırlıklarını oldukça güzel bir şekilde hissettiriyorlar. Dileriz ki; hem milletvekilliklerinde hem de belediye başkanlıklarında kadın aday sayısı gittikçe fazlalaşır” diyerek, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya şahsında tüm MHP yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Bir cevap yazın