Melekler, Fenerbahçe’yi de geçti

Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi’nde Hatay’ı başarıyla temsil eden HBB Kadın Basketbol Takımı 20. hafta maçları kapsamında kendi evinde ikincilik mücadelesi çıktığı Fenerbahçe’yi 77-72 yendi.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve çok sayıda taraftarın büyük ilgi ile izlediği zorlu mücadeleye hızlı başlayan Hatay temsilcisi, üste üste bulduğu sayılarla ilk çeyreği 22-9’luk farklı bir skorla önde noktaladı. İkinci çeyrekte de bulduğu dış atışları iyi değerlendiren Hatay temsilcisi soyunma odasına 45-31’lik skorla önde gitti.
Karşılıklı atılan sayılarla başa baş geçen üçüncü çeyrekte de farkın kapanmasına izin vermeyen mavi-beyazlılar son çeyreğe 54-53 bir sayı farkla önde girdi. Etkili oyun disiplinini maçın sonuna kadar koruyan Hatay’ın melekleri, sürekli el değiştiren maçın son çeyreğini de iyi oynayarak karşılaşmadan 77-72  galip ayrılmayı başardı.

 

Hatay’ın Melekleri bu sonuçla Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde galibiyet sayısını 17’ye çıkararak ikinci sıraya yükseldi. Zorlu mücadelede Hatay Büyükşehir Belediyesporlu Hind Ben Abdelkader 25 sayı ile maçın en skorer ismi olurken; Katsiaryna Snytsina 12 ve Courtney Paris 9 sayı ile maçı noktaladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, her maçta olduğu gibi Fenerbahçe maçında da Melekleri yalnız bırakmadı.

Bir cevap yazın