İyi Parti’li kadınlar Ata’nın huzurunda

İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, kadın Kolları ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Atatürk Anıt Alanı’na çelenk sundu.

Bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ata’nın huzuruna çelenk bırakan partili kadınlar, Türk Kadını’nın geçmişte olduğu gibi, geleceğin huzurlu Türkiye’sini de inşa edeceğini vurguladı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajının okunmasının ardından, kısa bir açıklama yapan İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan, “İnsanlığın tüm kazanımlarında öncü rol oynayan, doğuran, koruyan, kollayan, şefkat gösteren, güzellikler meydana getiren tüm dünya kadınlarının ve fedakâr Türk kadınlarının Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Milletimizin geçmişini inşa eden Türk kadınları geleceğimizin huzurlu ve mutlu Türkiye’sini de inşa edecektir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, Şehitpamir Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek, emekçi kadınların gününü kırmızı karanfille kutladı.

 

Bir cevap yazın