Vali Ata, sorunları yerinde dinliyor

Hatay Valisi Erdal Ata, Defne ilçesinde Muhtarlar ve Halka Buluşma Toplantısı gerçekleştirdi. Muhtarların  ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek üzere gerçekleşen toplantıda Vali Ata, sorunların çözümü için de ilgili birimlere  anında talimat verdiği dikkatlerden kaçmadı.

Vali Ata başkanlığında Defne Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, ilgili kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök’ün ilçe ile ilgili yaptığı sunum ile başladı.

Sunumun ardından kısa bir açılış konuşması yapan Vali Ata, muhtar ve vatandaşlarla olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Amacımız; hem muhtarlarımız hem de vatandaşlarımızla birebir görüşmek, onların sorunlarını ve dileklerini yerinde dinleyerek yanımızdaki kurum müdürü arkadaşlarımızla beraber anında cevaplandırmaktır. Defne ilçemiz eğitimdeki başarısıyla bizleri gururlandıran bir ilçemiz. Sizlerin burada dile getireceği hususları en kısa sürede yerine getirerek hizmet olarak size sunulmasını amaçlıyoruz. Ancak genel itibariyle taleplerin yüzde 80’i Büyükşehir Belediye Hizmetleri ve HatSu Genel Müdürlüğünün alanına giren hususlar. Bunların da çözümü konusunda belediyelerden bize ulaşacak taleplerin çözümü konusunda memnuniyetle yardımcı oluruz” dedi.

Toplantıya katılımlarından dolayı her bir mahalle muhtarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini kaydeden Vali Ata, gerçekleştirilen toplantının ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu ve sözü muhtarlara bıraktı.

Bir cevap yazın