Oktay Kaynarca’dan Hatay mesajı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, dizi ekibinde yer alan Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Kenan Çoban ile birlikte Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere moral vermek için Hatay’a geldi. AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler’in eşlik ettiği dizi ekibi,  Antakya’daki tarihi uzun çarşıda esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi ve Zeytindalı Harekatı’nda görev alan Kahraman Mehmetçikler için iş yerlerine Türk Bayrağı astı.

“Hatay’da çok güzel bir atmosfer var”

Esnaf ziyaretinin ardından tarihi Habibi Neccar Camisi’ni ziyaret ederek, Mehmetçik ve şehitler için dua eden Oktay Kaynarca, yaptığı açıklamada, “Sanatçı ve Mehmetçik el ele” platformu olarak hiçbir siyasi amaçları olmadığını, Mehmetçik’le birlikte olmak için Hatay’a geldiklerini söyledi.

Dışarıdan Hatay’da “savaş hali” varmış gibi anlatıldığını ancak böyle bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Kaynarca, “Uzaktan gösterildiği, anlatıldığı gibi değil, burada herkesin işi gayet yerinde, moralleri yüksek. Maşallah herkes işinde gücünde, bir sıkıntı yok. Biz onu gördük. Çok da memnun olduk, çok da güzel bir atmosfer var” dedi.

“Zeytin Dalı Harekatı’nı destekliyoruz”

Kaynarca, Zeytin Dalı Harekatı’nın yapılması gerekliğini dile getirerek “Zaten başından itibaren halkımızın da herkesin de kabul ettiği üzere yapılması gereken bir harekattı. Devletimizin, ülkemizin, memleketimizin bekası, sınırları doğrultusunda güvenliği açısından yapılması gereken bir harekâttı. O yüzden de arkasındayız” şeklinde konuştu.

Çarşı esnafı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Oktay Kaynarca ve başrolünü oynadığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz  dizisi oyuncuları Altınözü Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek olan Mehmetçiğe Destek Yürüyüşü, Berat ve Madalya Töreni’ne katıldıktan sonra sınır hattındaki karakolları ziyaret ederek, Mehmetçik’le buluşacak.

 

Bir cevap yazın