İskenderun, bir ‘değer’ini daha kaybetti

Türkiye’nin ilk filtre fabrikası olan Fil Filtre’nin uzun yıllar başarıyla üretim mühendisliğini yapan Lütfullah Gül, tedavi gördüğü akciğer kanserine yenik düşerek 80 yaşında vefat etti. Fil Filtre Satış Müdürü Erol Gül’ün babası ve İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur’un dayısı olan Lütfullah Gül dört çocuk babasıydı.

İskenderun’da filtre imalatının duayenlerinden olan Lütfullah Gül, beyefendi kişiliğiyle sevilen ve sayılan bir isimdi. İskenderun’un tanınmış isimlerinden Zeki Teymur ve KAREKS Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Kara’nın kayınbabası, Corc, Erol, Muna ve Meryem’in babaları Lütfullah Gül’ün vefatı tüm ailesi, yakınları ve dostlarını gözyaşlarına boğarken, İskenderun, gerçek bir ‘değer’ini daha kaybetti.

Dürüstlüğü ve güzel kalbiyle herkesin gönlünde taht kuran Lütfullah Gül, ailesine düşkünlüğüyle herkesin sevgilisiydi. Lütfullah Gül’ün cenazesi, 27 Şubat 2018 Salı Günü(yarın) saat:14.00’te Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’ndeki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

 

 

 

Bir cevap yazın