Bu kraliçeler, Hatay’a kupayla döner

PTT Kadınlar Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Fenerbahçe’yi 65-59’luk skorla mağlup ederek finale yükselen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yarın oynanacak final maçına odaklandı. Hatay’ın kraliçeleri  Pazar günü saat: 15.00’te Artuklu Yeni Spor Salonu’nda oynanacak olan PTT Kadınlar Türkiye Kupası final maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile  karşı karşıya gelecek. Seyir zevki yüksek olacak olan final karşılaşmasını hakem  İbrahim Altıntaş yönetecek ve maç TİVİBU ekranlarından canlı yayınlanacak.

Kupaya son adım

Fenerbahçe maçını değerlendiren Hatay Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Aikaterini Chatzidaki, kupayı Hatay’a getirmek için yapacakları son bir hamleden de galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirterek, “Hem oyuncularımı hem de Fenerbahçe’yi kutluyorum. Oyuncularımla bir kez daha gurur duyuyorum. Onlar çok yetenekliler. Bizler ne istediysek oyuncularımız bunu uyguladılar. Beşiktaş maçından itibaren çok iyi savunma yapıyoruz. İlk gün söylediğim gibi şampiyonluk için üç adımımız vardı. Biz bu karşılaşmada ikincisini attık. Umarım son adımımız olan finali de kazanacağız” dedi.

Courtney Paris: ” Final İçin Hazırız”

Fenerbahçe galibiyetine 14 sayı ve 11 ribaund ile double-double yaparak ile katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı kaptanı Courtney Paris da, “Sahaya çok iyi hazırlanarak geldik. Çalıştıklarımızı çok iyi oynadık. Bizim hedefimiz final oynamaktı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Yapmamız gereken her şeyi yaptık. İyi alanlar bulduk. Bir sonraki adımda; final için de hazırız” diye konuştu.

Bir cevap yazın