Avrupa Sivil İnisiyatif Platformu Hatay’da

Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Avrupa Sivil İnisiyatif Platformu Genel Başkanı Sedat Demir ve beraberindeki heyet, Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.

Valilik Abdurrahman Melek toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Vali Ata, Türkiye Şehitler Derneği ve Avrupa Sivil İnisiyatif Platformu Üyelerini, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı kültürlerin ve dinlerin barış içinde yaşadığı, kardeşlik ve hoşgörü merkezi olan Hatay’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ata “Avrupa’dan ve İstanbul’dan buraya bize destek olmak için gelerek gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. Tüm milletimiz yurt içinde ve dışında bize gösterdikleri destekle, bizim ve sınır ötesinde görev yapan TSK’nın moral ve motivasyonu artırıyor. Bu nedenle bizden maddi manevi desteğini eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avrupa Sivil İnisiyatif Platformu Genel Başkanı Sedat Demir ise Vali Ata’ya nazik kabulünden dolayı teşekkür ederek, “Bizler Avrupa’da yaşayan Türkler olarak milletimizin yanında olduğumuzu belirtmek, Mehmetçiklerimize ve sizlere destek olmak ve buradaki şehit ailelerimizi ziyaret etmek için geldik” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın