Terfi eden kaymakama duygulu veda

Hatay Valisi Erdal Ata, İçişleri Bakanlığı’nın atama kararı ile Hatay’da görevini sürdürürken Mülkiye Teftiş Kurulu’na Başmüfettiş olarak tayini çıkan Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Çelik’e yeni görevinde başarılar dileyen Vali Ata, ilçemizde görev yaptığı dönemde gösterdiği gayretler ve başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Çelik ise her yeni görevin yeni bir heyecan olduğunu ve kendisine tevdi edilen bu görevi de en iyi şekilde yerine getirmek için gayret göstereceğini ifade ederek, iyi dileklerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini sundu.

Veda yemeği duygulandırdı

Vali Ata, aynı günün akşamı Kaymakam Cahit Çelik onuruna, Savon Otel’de veda yemeği verdi. Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Aydın Tetikoğlu, Meral Batı Demirbaş ile ilçe kaymakamlarının katıldığı yemekte, kısa bir konuşma yapan Vali Erdal Ata,  görev yeri değişen Samanadağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve kendisi ile beraber çalışmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik ise Vali Ata’ya gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür ederek kendileriyle çalışmanın büyük bir onur olduğunu söyledi. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeği yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

 

Bir cevap yazın