Sırada Fenerbahçe var

PTT Kadınlar Türkiye Kupası Yarı final maçında bugün Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, adını finale yazdırmak ve kupayı Hatay’a getirmek için sahaya çıkacak.

Dün müthiş bir oyunla Beşiktaş’ı 79 – 58’lik skorla yenen Hatay’ın Melekleri,  bugün saat 18.00’de Mardin Artuklu Yeni Spor Salonu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Nefesleri kesecek müthiş karşılaşma saat 18.00’de TİVİBU Spor’dan naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Bilyoner.com’un ilk yarısında oynadığı 13 karşılaşmada 11 galibiyet alarak PTT Kadınlar Türkiye Kupası’na yükselme başarısı gösteren Melekler’in Türkiye Kupası’nda final vizesi için karşılaşacağı Fenerbahçe maçını Turgut Işık yönetecek. Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı  – Fenerbahçe ve Yakın Doğu Üniversitesi  – Botaş maçının galipleri Pazar günü saat:15.00’te final maçında kupa için karşı karşıya gelecek.

“Meleklerimize inanıyoruz”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Türkiye Kupası’nın final kapısını aralayacak olan maçta Meleklere başarılar dileyerek, “HBB Kadın Basketbol Takımı’mız UNESCO Dünya Gastronomi Şehri Hatay’ımızın tanıtımına da katkı sağlıyor. Avrupa’da, ligde ve Türkiye Kupası’nda yoluna dolu dizgin devam eden Meleklerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın