Haberin adresinde sürpriz kutlama

Kurulduğu günden itibaren ilkeli, kaliteli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla hem 8.Gün Gazetesi, hem de www.8gunhaber.com internet portalıyla bölge haberciliğine katkı sağlayan 8. Gün Haber, 13’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ile Söz Gazetesi Sahibi Şehmus Aslan’ın kutlama ziyaretlerinin aynı ana denk geldiği sürpriz buluşmada, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar, ekip olarak Hatay ve Hataylılar’a layık olmaya çalıştıklarını ve Web Tv formatında yayın yapan ilk ve tek internet gazetesi olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökpınar, bilgi ve birikimiyle önemli bir devlet adamı kimliği, halk adamı oluşu, sıcak ve samimi diyaloglarıyla bölge halkının gönlünde taht kurmuş bir bürokrat olan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ile ‘Ustam, büyük üstadım’ diye hitap ettiği Şehmus Aslan’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Kaymakam Recep Soytürk de, günümüzde gazetecilik mesleğinin dijital ortamda, halka daha hızlı bir şekilde haberi ulaştırmak imkanı sunduğunu hatırlatarak, medyanın üstlendiği bu önemli görevi layıkıyla yapan 8. Gün Haber Web Tv ekibine Gökhan Gökpınar’ın şahsında teşekkür etti.


Kısa bir gazetecilik deneyimi olduğunu da anlatan Kaymakam Recep Soytürk, mesleğin zor şartlarını çok iyi bildiğini, zaman mefhumu gözetmeksizin halkı doğru bilgilendirmek için çalışan gazetecilerin kamu görevi yaptığını, zaman zaman kamu görevlilerinin eksiklerini de dile getirerek yol gösterdiklerini ifade etti.
8. Gün Haber Web Tv’nin kuruluş yıl dönümünü kutlamak üzere ziyaret eden Söz Gazetesi Sahibi Duayen Gazeteci Şehmus Aslan da ziyaret süresince Kaymakam Soytürk’le keyifli ve sıcak sohbetin içerisinde yer alarak ziyarete renk katarken, Gökhar Gökpınar’ın şahsında bütün ekibini tebrik etti.
Konuşmaların ardından Gökhan Gökpınar, Kaymakam Recep Soytürk ve Gazeteci Şehmus Aslan ile birlikte yıldönümü pastasını kesti.

Bir cevap yazın