Başkan Bilgili, görevi devraldı

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığına seçilen Bestami Bilgili ve yeni yönetimi, Ayhan Bodur’dan görevi resmen devraldı.  İskenderun Adliyesi’nde ilçe seçim kurulu müdürü Hikmet Aksoy’un elinden mazbatasını alan Bestami Bilgili daha sonra ilçe binasında düzenlenen devir – teslim töreninde, partililer ‘Hedef; 2019’ mesajı verdi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen törende görevi devreden eski ilçe başkanı Ayhan Bodur,  konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

“Birlikte koşma zamanı”

Kongrelerin bayrak yarışı olduğunu söyleyen Bodur, “Sözlerime başlamadan önce yanı başımızda yaşanan ve bugün 33.’cü gününe girdiğimiz ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, aziz milletimize ve ailelerine de sabırlar diliyorum. Önce yarış, sonra barış dedik. Yarışımızı yaptık, şimdi barış günü… Allah’ın izniyle yeni seçtiğimiz Bestami başkanımızla birlikte bugünden itibaren koşma günümüz olacak. Bu bir bayrak yarışı. Biz de iki yıl boyunca görevi teslim aldığımız başkanımızın hayır duasını alarak geldiğimiz bugün de bayrağımızı Bestami başkanımıza devrediyoruz. Bizim için önemli olan kısa bir süre sonra yaklaşacak olan yerel seçimler ve onu takip edecek olan genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri.  Ben diyorum ki; ilk günkü aşk ve heyecanla çalışalım. İnşallah akıbetimiz hayırlı olur, çünkü niyetimiz hayırlı” dedi.

“Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız”

Ayhan Bodur’a bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili ise, “6 Şubat 2018 tarihinden itibaren genel merkezden almış olduğumuz bu kutsal görevi layığıyla yerine getirmek için çalışmalarımızı yaptık. Ayhan başkanımdan Allah razı olsun. Bu bir bayrak yarışı. Ama biz yarış yapmadık. Kardeşçe kongremizi gerçekleştirdik ve görevimizi devir aldık. Biz bu bayrağı devir alırken, ateşten gömleği de beraberinde devir aldık.  Önümüzde 2019 yerel ve genel seçimleri var. Seçimin bittiği gün yeni seçim başlar şiarı ile bu süreci çok iyi değerlendirirsek, 2019’lar, 2023’ler bizi bekliyor olacak. Bunun için aldığımız görevi gece gündüz demeden sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan devam ettireceğiz. Bayrağımızı 2019 yılında İskenderun başta olmak üzere, Hatay ve Türkiye’mizde dalgalandırıp, cumhurbaşkanımıza hazırız diyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Hedefe emin adımlarla gideceğiz”

Halka hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Ülkemiz ve kentimizin geleceği için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize emin adımlarla gideceğiz. Bir önceki ilçe Başkanımız Ayhan Bodur ve yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirilen kongre sonucunda ilçe başkanlığına seçilen Bestami Bilgili’ye ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Beyazıt Bestami Bilgili görevini mevcut başkan Ayhan Bodur’dan devir alırken, Başkan Bodur’a emeklerinden ötürü plaket takdiminde bulundu.

 

 

 

Bir cevap yazın